top of page

Studio Mustalilja

Studio Mustalilja on oma henkilökohtainen studioni Vantaalla Tikkurilan alueella. Studio sijaitsee 1,5km päässä Tikkurilan juna-asemalta, 500m Hiekkaharjun asemalta. Helppo saapua myös autolla paikalle kehä kolmosen, Tuusulanväylän kuin Lahden moottoritien kautta. Ilmainen pysäköinti.

Studio on 45neliön kivijalkaliike. Löytyy suihku. Tilasta on suunnitteilla tehdä osittain esteetön (vessasta ja suihkusta ei ole mahdollista tehdä esteetöntä).

Studio on hyvin varusteltu kokoisekseen. Kattokiinnitykset niin shibari roikotuksiin kuin slingin käyttöön. X-risti, häpeäpuu, potilastuoli ja gynetuoli. Rakenteilla on lisäksi tila tyttöilijöille ja pikkuistelijoille.

Olen tilan aivan vastikään avannut  (maaliskuun alussa) joten pieniä puutteita on vielä. Ostoslista on myös pitkä kaikkien kivojen välineiden hankkimiseen (haaveissa esimerkiksi panokone).

Nettisivut
www.mustalilja.com
linkki alkaa toimia viimeistään 7.6.

Waltasali

Waltasali on Helsingin Pasilassa sijaitseva 8 Dominan yhdessä jakama studio. Studio on 35neliön kivijalka liiketila täynnä kaikkea mitä dominoinnissa voi tarvita. Suihku mahdollisuus. Tila ei ole esteetön.

En vakituisesti sessioi Waltasalilla. Jos siellä haluat tavata kanssani niin varaa sessioaika kanssani äärimmäisen hyvissä ajoin. Otan varauksia vain sen mukaan miten omaan kalenteriini sopii.

Waltasalilla onnistuu yhteisessiot muiden Dominoiden ja orjattaren kanssa.

Waltasalilla käytössä varausmaksujärjestelmä eli session hinnasta maksettava 50€ etukäteen. Session minimi pituus 60min.

Waltasalin nettisivut

Joensuun studio

Joensuun studio on todella elegantti paikka johon helppo ja huomaamaton saapua. Käpykankaalla. Studio on käytössäni aina kun mahdollista, mutta tila on myös muiden vuokrattavissa joten joskus voi käydä niinkin että en sitä saa itselleni varattua.

Suihkumahdollisuus. Tila ei ole esteetön, korkeat rappuset vaikeuttavat sisäänpääsyä.

Tilassa kattavasti erilaista varustelua. Alkaen kattoripustuspisteistä aina häkkiin asti. Kysy jos haluat tietää lisää.

Jyväskylän studio

Jyväskylän studio on hyvin varusteltu BDSM-ammattilaistason tila. Studio on käytössäni aina kun aikataulut studion omistajan kanssa kohtaavat sopivasti.

Sijainti lähellä keskussairaalaa. Helppo ja kohtalaisen huomaamaton saapua.

Suihkumahdollisuus. Tila ei ole esteetön. Korkeat ja pitkät rappuset estävät pyörätuolilla paikalle pääsemisen.

Kattava varustus. X-risti, häpeäpuu, erilaisia pukkeja ja  mielikuvituksellisempiakin laitteita. Sänky. Runsas valikoima tyttöilyvaatteita, peruukkeja ja meikkejä.

Vaasa ja Seinäjoki

Kummassakaan kaupungissa käytössäni ei ole studiota. Tämä ihan jo puhtaasti siitä syystä, että ammattilaistiloja jotka täyttäisivät vaatimukseni ei ole olemassa. 

Käytän molemmilla paikkakunnilla aivan tavallisia asuntoja. Vaihdan paikkaa usein, joten voit huoletta saapua paikalle.

Mukanani kulkee aina runsas valikoima pienempiä leluja. Sen mukaan miten autoon mahtuu saattaa jotain vähän isompaakin laitetta olla mukana. Aina jotain löytyy tyttöilijöille ja pikkuistelijoillekin. Jos jotain erityisempää toivot sessioosi niin pyydä hyvissä ajoin, näin voin pakata sen jonkin mukaani.

Aina suihkumahdollisuus. Joskus esteetön tila, joskus ei, kysy.

Jos tiedät jonkun joka saattaisi olla kiinnostunut henkilökohtaisen tyrmänsä/dunkkarinsa vuokraamisesta niin saa vinkata.

bottom of page