top of page

Miten maksaminen tapahtuu?
-Maksaminen tapahtuu käteisellä ennen session varsinaista aloittamista.

Onhan tapaaminen 100% luottamuksella?
- Kyllä, tapaamiset kanssani ovat aina kahden keskisiä. Ketään muita ei ole paikalla. Kaikki mitä kerrot minulle ja teet kanssani jää vain minun tietooni.

Käytätkö kondomeja dildojen kanssa?
- Kyllä, käytän aina kaikkien mahdollisten lelujen kanssa kondomeja. Muutoinkin toimin niin hygieenisesti kuin mahdollista. Lakanat ja pyyhkeet ovat aina puhtaat ja vaihdetut.

Voiko luonasi käydä suihkussa?
-Kyllä, luonani voi aina käydä suihkussa ennen ja/tai jälkeen session. Tarjolla tuoksuttomia ja tuoksullisia pesuaineita.

Olen pyörätuolissa/liikuntarajoitteinen, otatko minua vastaan?
-Jos liikkumisesi on rajoitettua niin, että et pysty nousemaan rappusia niin silloin voin mahdollisesti tulla luoksesi kotikäynnille. Huomioithan kuitenkin, että on täysin sinun itsesi vastuulla kertoa kaikki sessioon vaikuttava tieto terveydentilastasi. En ole terveydenhoitoalan koulutuksen omaava!

Mihin aikaan työskentelet?
-Pääsääntöisesti työskentelen kello 12-21. Kello 8-12 ja 21-23 aikoja en varausta neuvoteltaessa yleensä tarjoa erikseen mutta hyvissä ajoin sovittaessa saattavat olla mahdollisia.

Löytyykö sinulta puhelinnumeroa, kik:iä?
- Viestinnän käyn lähes täysin sähköpostitse. Jos paikalle saapumiseen haluat apua/pelkäät eksyväsi/myöhästyväsi jne. niin vain ja ainoastaan siihen tarkoitukseen luovutan puhelinnumeron tai kik-tunnukseni. Minulle ei voi missään muussa asiassa soittaa tai viestitellä kikissä pidempiä aikoja.

Kanssani saa aina jutella myös niitä näitäkin, tämä toki session aikarajojen sisällä. Mielelläni silloin sinua kuuntelen ja juttelen kanssasi. Valitettavasti tämä kuitenkin on oman aikani rajallisuuden vuoksi minun rajattava vain sessioiden yhteyteen. En yksinkertaisesti pysty olemaan kenenkään "kirjekaverina" vaikka kokisinkin kanssasi syvempääkin yhteyttä. Jos haluat jutella pidempään kanssani niin silloin varaa sessioon lisää aikaa jo etukäteen ja sano siitä, että haluat jutella kanssani.

Rajoitukset

Tarjontaani ei kuulu perinteinen yhdyntä, eikä suihinotto. Minua voi nuolla vain suuseksisuojan kanssa.

En toteuta rahaorjuutusta.

Ethän saavu sessioon päihtyneenä. Jos huomaan kesken session sinun olevan vaikutuksen alaisena, sessio loppuu heti siihen paikkaan.

En hyväksy popperssien käyttöä.

Turvasana

Sessioissa aina käytössä turvasana tai niin, että voit vapaasti puhua minulle ja minä kuuntelen ja huomioin sanomisesi. Jos toiveissasi raju sessio ilman turvasanaa niin en ole sinulle sopiva domina.

Turvasanana käytössä "punainen". Se tarkoittaa AINA sitä että sessio loppuu heti ja kokonaan.

Peppuleikkejä sisältäviin sessioihin valmistautuminen?

Mitä vähemmän haluat session sisältävän peppusi kanssa leikkimistä sitä vähemmän sinun tarvitsee valmistautua siihen (toki aina oletusarvioisesti olet käynyt suihkussa vähintäänkin samana päivänä kuin sessio on). Tärkein sääntö on että mitä syvemmälle peppuusi haluat asioiden menevän tai mitä rajummin niin sitä suuremmin toivon sinun tekevän myös syvempää pesua/valmistautumista.

Jos olet ensikertalainen/aloittelija niin silloin yleensä riittää, että olet käynyt ennen sessiota tarpeillasi ja koet olosi tyhjäksi (tämän voit vielä sormellasi lähteä tarkistamaan). Yleensä pahin virhe aloittelijana on juuri ennen sessiota alkaa ensimmäistä kertaa kokeilemaan enemaa. Jännittyneisyys/hermostuneisuus ja siihen vielä lisänä se, että sisällesi jääkin vielä vettä voi johtaa lopulta session aikana melko sotkuiseen lopputulokseen. Mieluummin niin päin, että tarvittaessa käytkin kesken session vessassa. Itse en hätkähdä vaikka sisältäsi jonkin verran ulostetta tulisikin, se kuuluu luonnollisena osana peppuleikkeihin. Kanssani ei tarvitse häpeillä jos niin käykin.

Jos olet jo kokeneempi tai haluat ajan kanssa opetella niin silloin suosittelen tutustumaan miten suoriutua eneman kanssa puhdistautumisesta. Jokaisen keho toimii hiukan eri tavoin, joten yrityksen ja erehdyksen kautta opit sen miten saat itsellesi toimivimman yhdistelmän.

Linkin takaa löytyy yksi tapa. Aivan kaikesta en ole samaa mieltä, mutta antaa hyvän kattavan peruspaketin asiaan. Vain englanniksi ja ruotsiksi. En ole vielä törmännyt hyvään kattavaan tekstiin/oppaaseen suomeksi.
https://howtocleanyourass.wordpress.com/

Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin se, että saat tulla luokseni ilman, että koet puhtaudestasi ahdistuneisuutta. Vaikka olisitkin jo kokenut peppuleikkien parissa niin voit silti hermostua ja pelätä vatsasi menevän sekaisin. Olet silti täysin tervetullut luokseni.

bottom of page