top of page

Olen työskennellyt Dominana yli kolme vuotta ja sitä ennen kokemusta yksityiselämän puolella dominoimisesta kymmenen vuoden ajalta. Olen ammatti Domina aidosta omasta intohimosta.

33-vuotias Jumalatar Uudeltamaalta. Otteeni dominoimisessa on kevyempi kuin useimmilla. En muistuta porno-leffojen dominoita, en huuda, en käskytä tiukkaan sävyyn vaan mieluummin ohjaan sinua käsin koskettelemalla ja kertomalla mitä haluan. En koskaan pakota taipumaan tahtooni vaan oletan sen luonnollisesti kuuluvan asiaan. On sinun tehtävänäsi alistua Jumalattaren edessä.

Omaan kuitenkin myös todella vahvasti sadistisen puolen. Nautin miten vingut, huokailet ja säpsähtelet käsittelyssäni. Nautin miten ihosi muuttaa väriään ja kevytkin kosketus alkaa tuntua kivuliaalta. 

Sadististen piirteideni vastapainona on todella lempeä, empaattinen ja hellä puoleni. Minulta saa silittämistä, halauksia, aikaa vain hengittää ja nauttia hetkestä. Kanssani saa nauraa jos siltä tuntuu.

Itse olen sessiossa hiljaisemmalla tavalla dominoiva. Ääntä minusta lähtee silloin kun olen tyytyväinen. Nauran nöyryytyksellesi, huokailen ja voihkin, kuiskailen korvasi juuressa.

Nautin vallan tunteesta niin äärettömän voimakkaasti, että hyvällä tuurilla saat kokea miten täysin itseeni koskematta saan sinua käyttäessäni orgasmin.

Lilith of the Valley/Jumalatar Lilith

Mitä nimeä haluan minusta käytettävän? Yksinkertaisinta on kutsua minua pelkästään "Jumalattareksi". Hyväksyn kuitenkin myös muut kunnioittavat tavat kutsua, esimerkiksi Valtiatar, Miss, Lady, Rouva, Äiti.  Jos haluat hiukan tuttavallisemmin kutsua minua esimerkiksi session jälkeen niin Lilith tai Lilja on sopiva.

Olen kuitenkin valinnut pidemmän version nimestäni huolella.

Lily of the valley on suomeksi käännettynä kielo. Kielo on herkkä ja ihanasti tuoksuva toukokuun kukkija. Kiehtoo ja viekoittelee monia tuoksullaan. Symboloi puhtautta, siveyttä, iloa ja nöyryyttä. Joissain euroopan maissa kielon on ajateltu aiheuttavan näkyjä taivaasta ja täten edistävän valoisampaa tulevaisuutta. Kielossa on kuitenkin myös myrkyllinen, vaarallinen puolensa sisältäen sydänoireita aiheuttavia toksiineja.

Lilith on lähi-idän alueella saanut useampaakin eri muotoa. Mesopotamiassa yksinkertaisesti naispuolinen demoni, heprean kielessä tarkoittaa "yön olentoa" taikka "yön hirviötä", eräässä mandealaisessa tarinassa Lilith edustaa puuta jonka oksat ovat demoneita. Viimeisen sadan vuoden aikana Lilith on esiintynyt länsimaisessa populaarikulttuurissa niin Luciferin vaimona, noitana kuin myös vampyyrinakin.

Tarjontani sessioiden sisällön suhteen on laajaa. En siis sitä puolta esittele mitenkään erityisen kattavasti. Voit kysyä minulta täysin vapaasti kaikkea mitä mieleesi tulee. Ainoat mitä en tarjoa ollenkaan ovat perinteinen yhdyntä, suihinotto ja ylipäätänsä limakalvokontakti. Naamalla istumista tarjoan vain ja ainoastaan niin että välissä aina jotain, vähintäänkin suuseksisuoja.

En toteuta rahaorjuutusta.

En tarjoa mitään valmiita paketteja, kaikki sessiot juuri sinulle räätälöityinä.

Peppuleikkien puolella olen erityisen kokenut ja nautin kaikesta sinun penetraatioosi johtavasta. Haluatko vain hellää sormettamista taikka rajua fistausta? Molemmat ääripäät ja kaikki niiden väliltä onnistuu. Jos haluat peppuleikeissä kokeneen Dominan käsittelyä niin olen sinulle ehdottoman hyvä valinta.

Kivun tuottaminen on todella mieluisaa puuhaa itselleni. Kevyempää käsittelyä aivan pelkin käsin sekä piiskoja, nipistimiä, hankalia asentoja, neuloittamista ja paljon muuta. Aivan kevyet kipukokemukset mahdollisia ja siitä aina todella rajuunkin kipuun.

Sidontaa kevyin ottein tai shibari-tyyliin. Voit kokea olosi vain kevyesti alistetuksi kaulapannan ja silmäsiteen kanssa taikka todella rajoitetuksi tiukassa köysisidonnassa.

Kaiken tämän vastapainona nautin myös ageplay/ABDL-leikeistä. Joko "seksi"-painotteisena taikka aidosti viattomana leikkimisenä. Tilani eivät mahdollista yhtään minkään varsinaisen varustuksen hankkimista, mutta jos haluat vaipan vaihtoa taikka leluilla leikkimistä niin sitä mielelläni lähden toteuttamaan. Mielelläni myös vain halailen ja hellin.

Tyttöilyä, kultainen suihku, sylkeä, pelko sessioita, sondausta, sähköä ja paljon muuta.

Instagram:  goddesslilith_ofthevalley
Fetlife: JumalatarLilith

Lisäilen kontenttia vain todella harvoin, tällä hetkellä kuvia löydät eniten täältä nettisivuiltani.

Yhteistyökumppaneina

Antishop

Banneri tulossa piakkoin

bottom of page